Η Πριμαγκάζ τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που απορρέουν από την Νομοθεσία για τις φιάλες υγραερίου, τις δεξαμενές και τα δίκτυα υγραερίου.

  • Φιάλες Υγραερίου

safesecureΓια τις φιάλες υγραερίου, προβλέπεται έλεγχος μετά την εμφιάλωση ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν διαρροές ενώ κάθε δεκαετία από την κατασκευή τους, οι φιάλες οδηγούνται στο Πιστοποιημένο Κέντρο Επανελέγχου Φιαλών (ένα από τα τρία πιστοποιημένα στην Ελλάδα), όπου και γίνεται ολική ανακατασκευή των φιαλών. Οι φιάλες πλέον μπορούν να οδηγηθούν ξανά στην αγορά με απόλυτη ασφάλεια.

  • Δεξαμενές Υγραερίου (LPG Tanks)


Οι Δεξαμενές Υγραερίου κατασκευαστικά πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και φέρουν μαζί τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου. Μετά την τοποθέτηση τους, πραγματοποιείται ετήσιος έλεγχος και συντήρηση. Από την Νομοθεσία προβλέπονται και περιοδικοί έλεγχοι ανά πενταετία και δεκαετία από πιστοποιημένους φορείς. Η Νομοθεσία προβλέπει και περαιτέρω μέτρα ασφάλειας που έχουν σχέση με:

·Τις αποστάσεις ασφαλείας που απαιτούνται για να εγκατασταθεί μια δεξαμενή με ασφάλεια, και να μην δημιουργηθεί κίνδυνος σε παρακείμενα κτίσματα (οικίες, κτίρια κτλ.)
·Την φύλαξη των δεξαμενών (περιφράξεις)
·Τα Συστήματα Πυρόσβεσης (Καταιονισμοί)
·Τις Αποφρακτικές Διατάξεις (βάννες, ηλεκτροβάννες)
·Τις σημάνσεις ασφαλείας.

Νέα - Ανακοινώσεις:

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, που καλύπτουν με προϊόντα και υπηρεσίες την Νότια Ελλάδα, βρίσκονται στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου πλησίον των διϋλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ. στην διασταύρωση με την Περιφεριακή Αιγάλεω.

Περισσότερα

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, που καλύπτουν με προϊόντα και υπηρεσίες την Βόρεια Ελλάδα, βρίσκονται στο Νέο Κορδελιό Θεσσαλονίκης στην οδό Μικράς Ασίας πλησίον στην παλαιά Συμμαχική οδό Διαβατών και σε κοντινή απόσταση από τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διανομή

 

vitioprima

Αποθήκευση

 

Εμφιάλωση