Η ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΠΡΙΜΑΓΚΑΖ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "PrimaGas" είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία υγραερίων η οποία ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '60 (ΦΕΚ 50-22/2/1962), με την επωνυμία «ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΚΑΖΑΓΚΑΖ». Οι εγκαταστάσεις της είχαν τοποθετηθεί στον Ασπρόπυργο Αττικής και κάλυπταν κυρίως ανάγκες πελατών της νοτίου Ελλάδας. Το έτος 1965 ιδρύεται η θυγατρική «ΠΡΙΜΑΓΚΑΖ ΕΠΕ» με εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, απ ευθείας συνδεδεμένες με τα Διυλιστήρια μέσω αγωγού υγραερίων, με σκοπό να εξυπηρετηθεί και η βόρεια Ελλάδα. Μετά από τρείς δεκαετίες στην εμφιάλωση και διανομή υγραερίων, η ΠΡΙΜΑΓΚΑΖ μετατρέπεται στην σημερινή της εταιρική μορφή της ανώνυμης εταιρείας (ΦΕΚ 5738-31/12/1992) και απορροφά με συγχώνευση την μητρική ΚΑΖΑΓΚΑΖ. Κομβικό σημείο στην ανάπτυξη της εταιρείας αποτελεί η μετεγκατάσταση του εμφιαλωτηρίου Ασπροπύργου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας δίπλα στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου το έτος 2008. Η PrimaGas δραστηριοποιείται ως σήμερα στην εμπορία υγραερίων (εμφιαλωμένων σε φιάλες ή χύμα σε βυτία-δεξαμενές) και ευελπιστεί να συνεχίσει και στο μέλλον να προμηθεύει τον Έλληνα καταναλωτή με ένα οικολογικό, εύχρηστο, και οικονομικό καύσιμο.

Νέα - Ανακοινώσεις:

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, που καλύπτουν με προϊόντα και υπηρεσίες την Νότια Ελλάδα, βρίσκονται στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου πλησίον των διϋλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ. στην διασταύρωση με την Περιφεριακή Αιγάλεω.

Περισσότερα

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, που καλύπτουν με προϊόντα και υπηρεσίες την Βόρεια Ελλάδα, βρίσκονται στο Νέο Κορδελιό Θεσσαλονίκης στην οδό Μικράς Ασίας πλησίον στην παλαιά Συμμαχική οδό Διαβατών και σε κοντινή απόσταση από τα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Διανομή

 

vitioprima

Αποθήκευση

 

Εμφιάλωση